DDL Tuning

DDL tuning is gespecialiseerd in het tunen van brommers en scooters, wij kunnen u bij al uw wensen helpen door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuning.

Naast de passie voor het tunen van brommers en scooters hebben wij ook een ruim assortiment scooter onderdelen waar u terecht kunt als u zelf van sleutelen houdt en/of voor andere activiteiten scooter/brommer onderdelen nodig heeft.

Wij doen er alles aan om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuning bij te houden, zo kunnen wij u ervan verzekeren dat uw scooter of brommer de mooiste onderdelen bevat van de hoogste kwaliteit mogelijk.

Naast de werkzaamheden die wij verrichten bieden wij tips and tricks en bijbehorende handige en/of makkelijke producten die passen bij uw scooter of brommer onderdelen.

Maak een ophaal afspraak Bel ons

Merken

Met ons ruime assortiment en nauwe contacten zijn wij in staat om originele onderdelen van de volgende merken te leveren:

DDL TUning Zündapp
DDL TUning Vespa
DDL TUning SYM
DDL TUning Puch
DDL TUning Piaggio
DDL TUning Peugeot
DDL TUning Kymco
DDL TUning Kreidler
DDL TUning Derbi
DDL TUning Aprilia

En nog veel meer! Heeft u een scooter of brommer van een merk die hier niet boven staat? Dan kunt u die gewoon opzoeken via de zoekbalk op onze website. Wij streven naar service en kwaliteit en daarnaast zijn wij er ons van bewust dat u als geliefde tweewieler het liefst originele onderdelen onder uw scooter of brommer heeft!

Daarom kunnen wij de meeste originele onderdelen uit voorraad leveren.

Scooter- en brommeronderdelen

U mag van ons verwachten dat wij u de beste service en informatie geven omtrent uw scooter of brommer. Wij hebben een ruim assortiment wat meer dan 10.000 artikelen bevat. U kunt u voorstellen dat wij mede door dit ruime assortiment veel kennis hebben op ons specialistische gebied en wij doen er daarom ook alles aan om u goed van dienst te kunnen zijn.

Alles waar u naar op zoek bent hebben wij, of u nou op zoek bent naar een nieuw windscherm, een bougie of een rem pomp, bij ons bent u aan het juiste adres. Alle scooter en brommeronderdelen zijn in onze online webshop te bestellen, mede omdat wij over een groot magazijn beschikken waar wij alle scooter en brommeronderdelen hebben opgeslagen streven wij ernaar om de door u bestelde onderdelen zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Wilt u het product liever ophalen? Dan kan dat na het inplannen van een afspraak.

Software Tuning Pakket

Wij bieden een software tuning pakket waarmee je jouw standaard Vespa Sprint, Primavera en ZIP injectie snor of bromfiets zuiniger en harder kan laten rijden. Met dit software pakket worden en speciale rollen en variobus geleverd om de trekkracht en de topsnelheid te optimaliseren. Het vermogen wordt hierbij opgevoerd van 1PK naar 2.6PK, dit biedt een enorme optimalisering voor de topsnelheid van de snor of bromfiets.

Bekijk dit software tuning pakket

Krukassen

DDL Tuning biedt vele krukassen in verschillende soorten en maten. Ook bieden wij een breed scala aan marken, zo hebben wij bijvoorbeeld een 50mm krukas van Monaya racing, een Malossi krukas 44mm voor een 2T scooter en een krukas voor een zip2000SP van Polini motor.

Naast de bovengenoemde krukassen hebben wij er nog vele meer! Druk op onderstaande knop om ons hele assortiment krukassen te bekijken.

Bekijk krukas assortiment

Contactsloten

Heb je problemen met het contactslot van je scooter of brommer? Dan is dat natuurlijk hartstikke vervelend. Wij bieden verschillende soorten contactsloten aan op onze webshop zoals: normale contactsloten, anti-diefstal contactsloten maar ook elektrische onderdelen van contactsloten voor wanneer het de elektrische start het niet meer doet.

Bekijk contactsloten assortiment

Koelsystemen

Een scooter die niet meer goed koelt kan funest zijn voor je scooter of brommer, een goed koelsysteem is daarom ook van belang. Naast radiateurdoppen en koelslangen bieden wij ook koelvinnen van het vliegwiel aan op onze webshop, en als dat nog niet genoeg is en je nog meer nodig hebt kun je bij ons ook terecht voor revisie setten van de waterpomp en waterpomp pakkingen.

Bekijk koelsystemen

Lucht- en oliefilters

Jij als scooter en/of brommerliefhebber begrijpt ook dat elke onderdeel van cruciaal belang is voor een scooter of brommer. Lucht- en oliefilters mogen hierin zeker niet ontbreken, wanneer de lucht en de olie optimaal gefilterd wordt zal dit een optimaliserende werking hebben voor je scooter, ook hiervoor kun je bij ons terecht!

Luchtfilterelementen, aanzuigrubbers, carburateur luchtfilters en luchthappers voor vliegwieldeksels. Wij hebben het allemaal!

Bekijk filter assortiment

Ruim assortiment

DDL Tuning biedt een ruim assortiment aan producten, bovengenoemde producten zijn maar een kleine selectie van wat wij daadwerkelijk aanbieden aan scooter- en brommeronderdelen. Bekijk onze webshop voor het volledige assortiment.

Bekijk volledig assortiment

Website door BlueBird Media 2019