Inlaat-tuning

Het inlaatsysteem is een belangrijk onderdeel voor de tweetakt motor. Je kan zo’n grote carburateur niet monteren, maar als het inlaat set daar niet goed op af is gestemd geeft de grotere carburateur niet het juiste resultaat. Een braam, stootrand of een ander opstakel in het inlaatset zorgt voor wervelingen die resulteren in een vernauwing van de doorlaat. Een goed inlaatset zorgt voor meer vermogen en een aanzienlijk betere gas reactie.

Carburateur-Tuning Potenza 1

Prijs €50.00

Kelk van de carburateur afdraaien en de flow aanpassen richting de gasschuif (filter montage niet meer mogelijk)


Membraan-Tuning

Prijs €45,-

De doorlating/flow van het membraan veranderen wij om een vermogenstoename te verkrijgen, daarbij wordt ook de gas reactie aanzienlijk bevorderd.

Carburateur-Tuning Potenza 2

Prijs €90.00

Kelk op de carburateur maken en de flow aanpassen richting de gasschuif (filter montage maat 60 of 70mm naar wens)


Spruitstuk-Tuning

Prijs €45,-

Om de maximale prestatie uit de carburateur te kunnen halen zullen wij het spruitstuk hier professioneel op aanpassen door bramen en oneffenheden te verwijderen. Indien nodig passen wij ook de doorlaat van het spruitstuk aan naar de juist diameter.

Inlaat-tuning

Spacer+spruitstuk- Tuning

Prijs €80,-

De spacer (ook wel de wig genoemd) omdat een spacer vaak machinaal uit een stuk massief aluminium word gemaakt is hierdoor de door laat vaak niet goed voor het inlaat set wat de klant al heeft, door deze opmaat te maken worden extra prestaties behaald zowel in vermogen als in de gas reactie.

De carburateur wordt ook wel de gasfabriek genoemd zorgt voor de juiste balans van benzine en lucht.

De conische vorm en het binnenwerk van de carburateur zijn heel erg belangrijk voor het creëren van een optimaal mengselverhouding, dit is met een goede afstelling nog verder te verfijnen en heeft daarbij veel invloed op de spoelsnelheid(flow).

Wij kunnen u net een beetje extra bieden wat de mengverhouding van de carburateur wel goed kan gebruiken, denk daarbij aan een opmaat gemaakte kelk. U kunt bij ons kiezen voor een kelk uit de volgende maten 60/70mm. Naast een grotere en versnelde flow bieden de kelken ook de mogelijkheid om grote luchtfilters te gebruiken wat voor extra vermogen kan zorgen.

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.
Zundapp, Kreidler, Puch werkzaamheden verrichten wij alleen op afspraak in het seizoen November tot Maart

Alle door ons bewerkte producten voorzien wij van ons DDL logo. Deze word erin gegraveerd. Wanneer de klant dit niet wilt zullen wij de werkzaamheden niet uitvoeren

Website door BlueBird Media 2019